Intentaré recuperar la tradició dels contes a la vora del foc. Malauradament la llar de foc ja no és un element massa comú a les nostres cases, per aixó ho faré a la vora del bloc.
Potser no serà tant romàntic, però espero que ens divertim.

dijous, 12 de maig del 2022

IMAGINACIÓ NO ÉS FANTASIA

 

S’ha engegat un procés de micromecenatge per a la publicació del recull de contes, que porta per títol : GENT DE TOTA MENA.

M’agradaria que hi col·laboreu i en feu difusió entre els vostres amics i coneguts.

 Doncs això, gent de tota mena. Aquí no hi trobareu ni grassos, ni prims, ni alts, ni baixos, ni rossos, ni bruns… Només hi trobareu gent que no podreu veure amb els ulls.

He cercat en diferents materials dels que cada dia tenim al nostre abast, diferents formes de la condició humana. Però sempre intentant trobar la part del sentiment, a voltes amb la intenció de riure i a voltes de plorar, a voltes amb evidencies incontestables i a voltes regirant i cercant la sorpresa del lector en el desenllaç. Sempre des de la tendresa que podem arribar a sentir quan, qualsevol dia anant pel carrer, ens creuem amb gent de tota mena i els mirem amb els ulls tancats i el cor obert.

“Gent de tota mena” és més que un llibre de proses que parla de tota mena de gent. Gent de tota mena és més que un llibre poètic que descriu la realitat de tota mena de gent. “Gent de tota mena” és més que un llibre d’imaginació que inventa tota mena de gent. Gent de tota mena” és més que un llibre il·lustrat que retrata tota mena de gent, inventada, somiada, desitjada, impossible i indescriptible.

 

El bon amic Antoni Munné-Jordà, entre altres coses, diu al seu pròleg :

Tendres i profunds, bonhomiosos i divertits, suggeridors i estimulants, així són els breus textos imaginatius de Pep Homar, que amb les seves històries ens fa estimar i respectar els elements del nostre món.

 

Si els voleu conèixer i tenir-los a casa, només heu de col·laborar fent la vostra aportació a l’enllaç que adjunto.

 

Gràcies a totes i tots per la vostra participació.

 

 https://edita.cat/projects/gent-de-tota-mena/




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada