Intentaré recuperar la tradició dels contes a la vora del foc. Malauradament la llar de foc ja no és un element massa comú a les nostres cases, per aixó ho faré a la vora del bloc.
Potser no serà tant romàntic, però espero que ens divertim.

dijous, 27 de desembre del 2018

Traient la pols
Ep! Això no és un conte.
Això és l'explicació d'un nou experiment que si tot va bé tindrà una durada de 14 setmanes.

Fa molts anys, vaig anar a veure un concert ofert pel genial pianista Francesc Burrull i la veu de Jordi Farràs, conegut com La Voss del Trópico. El nom de l'espectacle era "No son boleros...". Al començament com a presentació del concert en Jordi Farràs va explicar que quan es va trobar amb en Francesc Burrull i es van plantejar fer aquells concerts, van decidir que ell cantaria el que volgués i que en Francesc tocaria al piano el que a ell li donés la gana. Va ser un concert fantàstic !!!

En un àmbit molt més modest, hem reproduït aquesta filosofia en dos àmbits diferents.
L'Anna Puigdomènech va pintar una sèrie de quadres, utilitzant principalment càpsules de cafè reciclades, tints naturals, sorra, paper......i jo després he escrit el que m'ha donat la gana a partir del que m'ha inspirat el quadre. Un cop fet ho hem ajuntat i durant 14 setmanes en veureu el resultat.

L'experiment es pot veure actualment a la Biblioteca L'Esqueller de Sant Pere de Torelló (fins al mes de març, em sembla...) i més endavant a la Biblioteca Joan Triadú de Vic. Paral·lelament també durant les 14 setmanes ho podreu veure i llegir a l'edició setmanal de la revista Més Osona.

Com podeu veure tot un desplegament logístic i mediàtic sense precedents, que espero que us diverteixi, ni que sigui una mica, com ens hem divertit nosaltres fent-ho.

Estem oberts a noves propostes i 
no cal dir que no ens cauran els anells si hem d'anar a exposar al MNAC, al Guggenheim o al MoMA de Nova York, i si no ens ho proposen...doncs ells s'ho perden.

És per això que he decidit treure la pols a Contes a la vora del bloc, tal i com en el seu moment em va suggerir la bona amiga b.P.


2 comentaris:

  1. Doncs vinga, a veure què en surt d'aquest duet. Estarem atents ;-)

    ResponElimina
  2. doncs endavant!

    Catorze setmanes a la vora del bloc, tota una eternitat...

    IUPIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina